Posnetek in foto utrinki s plesnega nastopa

V četrtek, 19. 4. 2018 je bil zame dan D. D kot »dance«. 😉 Na ta dan sem imel svoj prvi plesni nastop v okviru plesnega projekta Project Corazón. 🙂

Idejo za ta plesni projekt sem dobil že pred več kot letom dni in pol, a je trajalo, da so se vse stvari »poklopile« in se postavile na pravo mesto.

Številka 19 je pri meni že od nekdaj srečna. Moj rojstni dan je 19. v mesecu, moj zagovor diplome je bil 19. v mesecu in sedaj še plesni nastop. Kaj sledi še 19. v mesecu? Pustim se presenetiti …

Priznam, da sem pri tem prvem plesnem nastopu imel kar nekaj treme. Kljub temu, da učim javno nastopanje in govorništvo, je vseeno drugače plesati kot govoriti, saj imam z govorništvom že precej več izkušenj in za seboj množico uspešnih javnih nastopov.

Vse je enkrat prvič in tistih »prvič« v svojem življenju se vedno spominjamo s posebno radostjo, veseljem in toplino v srcu. To so nekako naši prelomni trenutki, ko smo naredili nek preskok v življenju.

Tega plesnega projekta ne bi bilo brez soplesalke Ingrid Arh in podpore plesne šole Cubana Ljubljana. Predvsem Jan Bervar in Petra Krivic iz Cubane Ljubljana sta nama z Ingrid bila v veliko pomoč in podporo, da smo nastop uspešno spravili pod streho.

Kako je nastop uspel si lahko pogledaš v spodnjem posnetku.

Dobre štiri ure pred premiero smo v Cubano Caffeju imeli tudi generalko. Galerijo slik in kratek odlomek iz plesnih vaj si lahko ogledaš v nadaljevanju.

In kako naprej? Zagotovo lahko rečem, da tole ni bil moj zadnji plesni nastop in da za v bodoče pripravljam še kakšno novo plesno dogodivščino. Kakšno pa naj zaenkrat še ostane skrivnost. 😉

Galerija plesnih utrinkov

Ko smo imeli generalko so nas prišli posneti tudi iz Spletne TV. Prispevek si lahko pogledaš v nadaljevanju.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec.